Naturlig myrraharpiks – TeaNatura
€6,50
Commiphora Mukul Var. Indiana
Gommesinnet «sort myrra», eller den formen for myrra som består av sammenklemt masse, utvinnes ved å skjære det ut av barken på stammen.
Det har fremtredende antiseptiske, balsamiske, deodoriserende, sammentrekkende og betennelsesdempende egenskaper. Brukes i kosmetikk for sin regenererende virkning i behandlinger av moden hud og for forebygging av strekkmerker og rynker.
75 g
Bruk: For å oppnå optimal aromatiske intensitet, er det nok å tilsette en liten mengde harpiks til glødende kull i brenneren.
Må oppbevares utilgjengelig for barn.
Ingredienser: Inneholder ikke syntetiske kjemiske produkter, løsemidler, naftalen, nitromoskus (ketonmoskus/ksylenmoskus/ambrettmoskus), bindemidler eller fargestoffer